Печена картопля з сиром

Інгредієнти:

  • 2 великі картоплини,
  • 100г масла,
  • 100г пармезану,
  • рослинна олія,
  • 60мл густих вершків,
  • 60г твердого сиру,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Беремо 2 картоплини, гарненько миємо.
  2. Робимо розрізи, але не до кінця.
  3. Нарізаємо пармезан і масло шматочками, і вкладаємо в картоплю чергуючи.
  4. Ставимо картопля в духовку розігріту до 200 °С на 45 хвилин.
  5. Потім виймаємо й поливаємо вершками.
  6. Після чого посипаємо тертим твердим сиром і відправляємо ще на 15 хвилин у духовку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *