Інгредієнти:
- 600 г м’яса свинячого,
- 15—20 картоплин,
- 2 морквини,
- 4 ст. ложки олії,
- 1 ст, ложка томата,
- 4 голівки цибулі,
- сіль,
- перець,
- часник,
- лавровий лист,
- зелень за смаком.
Спосіб приготування:
- М’ясо задньої ноги нарізати шматками, обсмажити на олії до золотавого кольору, перекласти в сотейник, залити бульйоном, додати спасерований томат-пюре, ріпчасту цибулю і тушкувати під закритою кришкою 40 хв.
- Потім картоплю і моркву очистити, нарізати дольками, ледь обсмажити на олії й опустити до тушкованого м’яса. Наприкінці тушкування додати сіль, перець, лавровий лист, тертий часник і тушкувати ще 15—20 хв.
- Подаючи до столу, у тарілку покласти по 2—3 шматки м’яса, збоку покласти картоплю і моркву, залити соусом, у якому тушкувалося м’ясо.
- Усе посипати дрібно нарубаною зеленню кропу і петрушки.