Печеня по-домашньому

Печеня по-домашньому

Інгредієнти:

  • 600 г м’яса свинячого,
  • 15—20 картоплин,
  • 2 морквини,
  • 4 ст. ложки олії,
  • 1 ст, ложка томата,
  • 4 голівки цибулі,
  • сіль,
  • перець,
  • часник,
  • лавровий лист,
  • зелень за смаком.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо задньої ноги нарізати шматками, обсмажити на олії до золотавого кольору, перекласти в сотейник, залити бульйоном, додати спасерований томат-пюре, ріпчасту цибулю і тушкувати під закритою кришкою 40 хв.
  2. Потім картоплю і моркву очистити, нарізати дольками, ледь обсмажити на олії й опустити до тушкованого м’яса. Наприкінці тушкування додати сіль, перець, лавровий лист, тертий часник і тушкувати ще 15—20 хв.
  3. Подаючи до столу, у тарілку покласти по 2—3 шматки м’яса, збоку покласти картоплю і моркву, залити соусом, у якому тушкувалося м’ясо.
  4. Усе посипати дрібно нарубаною зеленню кропу і петрушки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *