Печеня з баранини

Печеня з баранини

Інгредієнти:

  • 180 г баранини,
  • 15 г тваринного комбіжиру,
  • 225 г картоплі,
  • 25 г ріпчастої цибулі,
  • 40 г моркви,
  • 15 г томата-пюре,
  • перець,
  • зелень,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Баранину, нарізають дрібними шматочками, обсмажують на слабкому вогні з морквою і цибулею, потім додають томат, спеції і воду, кип’ятять, кладуть картоплю, нарізану великими кубиками, і доводять до готовності.
  2. Подаючи до столу, посипають  заленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *