Печеня з качки по-тірольському

Печеня з качки по-тірольському

Інгредієнти:

  • 1 качка,
  • сіль,
  • жир для смаження,
  • 2 цибулини,
  • лимонна цедра,
  • 2 гвоздики,
  • 375 г бульйону,
  • 250 г червоного вина,
  • 2 ч. ложки крохмалю.

Спосіб приготування:

  1. Підготовлену тушку качки посолити й обсмажити в гарячому жирі, додавши дрібно нарізану цибулю. Долити трохи киплячої води і випарувати. Додати спеції, гарячий бульйон, за бажанням терте яблуко і довести до готовності.
  2. Крохмаль розмішати у вині, скип’ятити у соку від печені й додати спеції за смаком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *