Пельмені з грибами

Інгредієнти для тіста:

  • 1,5 склянки борошна,
  • 1—2 яйця,
  • півсклянки води,
  • 0,5 ч. ложки солі.

Для фаршу:

  • 400 г білих грибів (рижиків),
  • 1 цибулина,
  • 2 ст. ложки вершкового масла,
  • 1 ст. ложка сметани,
  • борошно,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю нашаткувати, трохи підрум’янити в маслі, гриби нарізати, посолити, обкачати в борошні й обсмажити в маслі.
  2. Потім змішати зі сметаною і цибулею.
  3. Замісити тісто, тонко його розкачали, вирізати склянкою варениці, на кожну покласти по чайній ложці фаршу, защипати і відварити в підсоленій воді.
  4. Подати з гарячим маслом і сметаною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *