Інгредієнти:
- 2 склянки перлової крупи,
- 4 склянки води,
- 2—3 ст. ложки вершкового масла,
- 10—12 свіжих грибів,
- 5 цибулин,
- 2 склянки сметанного соусу,
- сіль за смаком,
- зелень.
Спосіб приготування:
- Крупу перебирають, промивають, заливають холодною водою. Коли крупа набрякне, воду відціджують, заливають крупу киплячою водою і варять 1,5 години.
- Свіжі гриби очищають, промивають, дрібно нарізають, трохи присмажують з ріпчастою цибулею, з’єднують з підготовленою кашею, добре вимішують і ставлять у духовку на 1 годину.
- Кашу подають до столу зі сметанним соусом і посипають дрібно нарізаним кропом.