Піта з авокадо, цвітною капустою та горіхами

Інгредієнти:

  • Маленькі квіточки цвітної капусти – 350 г,
  • Оливкова олія вищої якості – 1 ст. ложки,
  • Сіль,
  • Горіхи «Барбекю»,
  • Авокадо, стиглі – 2 шт,
  • Лимонний сік – 2 ст. ложки,
  • 4 плоскі хлібці або підсмажені піти,
  • Гарбузове насіння – 2 ст. ложки,
  • Гострий соус, для подачі.

Спосіб приготування:

  1. На деко, встелене пергаментним папером викладіть цвітну капусту з оливковою олією і 1/4 чайної ложки солі; смажити в духовці при 220 градусів С протягом 25 хвилин разом з 1/4 рецепту горіхів “Барбекю”.
  2. Розім’яти авокадо з лимонним соком і пучком солі та намастіть на хлібці чи піти. Зверху викладіть смажену цвітну капусту і посипте горіхами “Барбекю” і гарбузовим насінням. Подавати з гострим соусом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *