Інгредієнти:
- Маленькі квіточки цвітної капусти – 350 г,
- Оливкова олія вищої якості – 1 ст. ложки,
- Сіль,
- Горіхи «Барбекю»,
- Авокадо, стиглі – 2 шт,
- Лимонний сік – 2 ст. ложки,
- 4 плоскі хлібці або підсмажені піти,
- Гарбузове насіння – 2 ст. ложки,
- Гострий соус, для подачі.
Спосіб приготування:
- На деко, встелене пергаментним папером викладіть цвітну капусту з оливковою олією і 1/4 чайної ложки солі; смажити в духовці при 220 градусів С протягом 25 хвилин разом з 1/4 рецепту горіхів “Барбекю”.
- Розім’яти авокадо з лимонним соком і пучком солі та намастіть на хлібці чи піти. Зверху викладіть смажену цвітну капусту і посипте горіхами “Барбекю” і гарбузовим насінням. Подавати з гострим соусом.