Піца з ковбасою

Інгредієнти для тіста:

  • 2 склянки борошна,
  • 200 г масла,
  • 200 г сметани.

Для начинки:

  • 200 г сиру,
  • 150 г ковбаси,
  • 5-6 помідорів,
  • 2 цибулини,
  • сіль,
  • перець за смаком,
  • зелень петрушки,
  • 2-3 ст. ложки олії.

Спосіб приготування:

  1. Приготувати тісто, залишити на 20 хв, прикривши рушником. Розкачати тісто рівним шаром завтовшки 0,7 см, перенести на качалці на лист, розправити, на край тіста викласти джгутик, змастити його жовтком.
  2. Зверху покласти ковбасу, нарізану брібними кубиками, обсмажену цибулю, скибочки помідорів, приправити сіллю і перцем, посипмти сиром і дрібно нарубаною зеленню петрушки, збризкати маслом.
  3. Випікати до готовності при температурі 210-220 градусів.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *