Інгредієнти для тіста:
- 2 склянки борошна,
- 200 г масла,
- 200 г сметани.
Для начинки:
- 200 г сиру,
- 150 г ковбаси,
- 5-6 помідорів,
- 2 цибулини,
- сіль,
- перець за смаком,
- зелень петрушки,
- 2-3 ст. ложки олії.
Спосіб приготування:
- Приготувати тісто, залишити на 20 хв, прикривши рушником. Розкачати тісто рівним шаром завтовшки 0,7 см, перенести на качалці на лист, розправити, на край тіста викласти джгутик, змастити його жовтком.
- Зверху покласти ковбасу, нарізану брібними кубиками, обсмажену цибулю, скибочки помідорів, приправити сіллю і перцем, посипмти сиром і дрібно нарубаною зеленню петрушки, збризкати маслом.
- Випікати до готовності при температурі 210-220 градусів.
Дякую