Інгредієнти:
- 250 г борошна,
- 50 г маргарину,
- 150 г сиру,
- 2 яйцяш сіль,
- половина чайної ложки червоного перцю,
- фарш із 200 г м’яса,
- молоко.
Спосіб приготування:
- З борошна, маргарину, сиру, 1 яйця і першо виготовити тісто і поставити його охолодитися.
- Розкачати шаром завтовшки близько 5 мм і розрізати на прямокутники.
- На половину кожного прямокутника покласти м’ясну начинку, другу половину покласти зверху, краї щільно притиснути виделкою.
- Яйце, що залишилося, збити з невеликою кількістю молока, отриманою сумішшю змастити покладені на змащений маслом лист шматки тіста.
- Поверхню кожного пиріжка розрізати уздовж кухонними ножицями.
- Випікати на середньому вогні до одержання золотаво-коричневої скоринки.
- Замість фаршу для начинки можна використовувати ковбасу, шинку, шматочки печені, вареної риби або овочів.