Пиріжки м’ясні

Інгредієнти:

  • 250 г борошна,
  • 50 г маргарину,
  • 150 г сиру,
  • 2 яйцяш сіль,
  • половина чайної ложки червоного перцю,
  • фарш із 200 г м’яса,
  • молоко.

Спосіб приготування:

  1. З борошна, маргарину, сиру, 1 яйця і першо виготовити тісто і поставити його охолодитися.
  2. Розкачати шаром завтовшки близько 5 мм і розрізати на прямокутники.
  3. На половину кожного прямокутника покласти м’ясну начинку, другу половину покласти зверху, краї щільно притиснути виделкою.
  4. Яйце, що залишилося, збити з невеликою кількістю молока, отриманою сумішшю змастити покладені на змащений маслом лист шматки тіста.
  5. Поверхню кожного пиріжка розрізати уздовж кухонними ножицями.
  6. Випікати на середньому вогні до одержання золотаво-коричневої скоринки.
  7. Замість фаршу для начинки можна використовувати ковбасу, шинку, шматочки печені, вареної риби або овочів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *