Пиріжки з яйцями

Інгредієнти для тіста:

  • 2 ложки масла,
  • 2 ложки сметани,
  • 300—400 г борошна,
  • яйце.

Для начинки:

  • 5 яєць,
  • щіпка солі.

Спосіб приготування:

  1. Розтирають у піну 2 ложки масла, додають 2 ложки сметани і стільки борошна, щоб можна було розкачати тісто. 5 круто зварених яєць остуджують, рубають і, посоливши, розкладають купками на тісто, потім, прикривши рештою тіста, вирізують склянкою пиріжки у вигляді півмісяців.
  2. Пиріжки кладуть на лист, який не треба мастити маслом, змащують яйцем і печуть, добре підрум’янюючи. Подають гарячими до бульйону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *