Пишні оладки на кефірі

Інгредієнти:

  • 190 г борошна,
  • 4 ст.л. цукру,
  • 1 1/3 склянки кефіру або сметани,
  • 2 яйця,
  • 2 ч.л. розпушувача,
  • 0,5 ч.л. соди,
  • щіпка солі.

Спосіб приготування:

  1. У миску просіваємо борошно, соду, солі і розпушувач.
  2. В іншій мисці збиваємо кефір з яйцями і цукром.
  3. З’єднуємо дві суміші і замішуємо тісто.
  4. Смажимо на змащеній маслом сковороді.
  5. Перевертати потрібно в той момент, коли на поверхні з’являються і починають лопатися бульбашки.
  6. Подаємо оладки з сиропом, сметаною або варенням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *