Пюре з картоплі й капусти

Інгредієнти:

  • 1кг картоплі
  • 500 г свіжої капусти
  • 50 г масла або мар­гарину
  • 1 цибулина
  • сіль
  • 3 яєчні жовтки.

Спосіб приготування:

  1. Дрібно нарізану ріпчасту цибулю обсмажити в маслі, додати нашатковану капусту, підлити трохи окропу і туш­кувати до м’якості..Додати відварну, розтерту в масу кар­топлю, сіль. Усе збити.
  2. Смак маси покращиться, якщо додати жовтки сирих яєць.
  3. Подавати до м’ясних страв або як самостійну страву зі смаженим шпиком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *