Рагу із кролика

Рагу із кролика

Інгредієнти:

  • 600 г кролика,
  • 2 ст. ложки вершкового маргарину,
  • 600 г картоплі,
  • 1 —2 морквини,
  • 2 цибулини,
  • корінь петрушки,
  • сіль,
  • мелений чорний перець,
  • зелень кропу.

Спосіб приготування:

  1. Оброблену тушку кролика розрубати на шматки, обсмажити в маслі, покласти в каструлю. Нарізані моркву, цибулю, петрушку, картоплю обсмажити і всі овочі приєднати до кролика; додати сіль, перець, тушкувати приблизно 30—40 хв.
  2. Подавати рагу до столу, посипавши нарізаною зеленню петрушки або кропу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *