Інгредієнти:
- 750 г м’яса,
- 2 морквини,
- 5 картоплин,
- 2 голівки ріпчастої цибулі,
- стручкова квасоля,
- 4 ст. ложки олії,
- 2—3 ст. ложки вершкового масла,
- 0.5 склянки вина,
- 1 ст. ложка борошна,
- зелень петрушки.
Спосіб приготування:
- Обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю в олії. Додати нарізане дрібними шматками м’ясо від філейної частини й обсмажити
на слабкому вогні. Додаючи потроху води або бульйону, довести м’ясо до м’якості; потім влити вино і додати пасероване без масла борошно. - В окремій каструлі зварити послідовно моркву, нарізану кружальцями, трохи стручкової квасолі й картоплю, нарізану кружальцями. Зварені овочі відкинути на друшляк і дати стекти воді, потім полити розтопленим вершковим маслом, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки і з’єднати з м’ясом. Варити при слабкому кипінні 10—15 хв.