Рагу із яловичини

Рагу із яловичини

Інгредієнти:

  • 750 г м’яса,
  • 2 морквини,
  • 5 картоплин,
  • 2 голівки ріпчастої цибулі,
  • стручкова квасоля,
  • 4 ст. ложки олії,
  • 2—3 ст. ложки вершкового масла,
  • 0.5 склянки вина,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • зелень петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю в олії. Додати нарізане дрібними шматками м’ясо від філейної частини й обсмажити
    на слабкому вогні. Додаючи потроху води або бульйону, довести м’ясо до м’якості; потім влити вино і додати пасероване без масла борошно.
  2. В окремій каструлі зварити послідовно моркву, нарізану кружальцями, трохи стручкової квасолі й картоплю, нарізану кружальцями. Зварені овочі відкинути на друшляк і дати стекти воді, потім полити розтопленим вершковим маслом, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки і з’єднати з м’ясом. Варити при слабкому кипінні 10—15 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *