Рагу з пекінською капустою

Інгредієнти:

  • Біла частина листя середнього качана пекінської капусти,
  • 1 червоний, болгарський перець,
  • 2 моркви,
  • 2 цибулини,
  • 200 г. консервованої квасолі,
  • 2 ст. л. томатної пасти,
  • лавровий лист,
  • запашний перець,
  • кріп,
  • рослинне масло,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Нарізати капусту, дрібно нарізати цибулю, натерти на крупній тертці моркву. Невеликими шматочками нарізати болгарський перець.
  2. Всі інгредієнти обсмажити на рослинному маслі, додати трохи води і тушкувати до м’якості.
  3. Незадовго до закінчення приготування посолити, додати квасолю, запашний перець, лавровий лист. Ще трохи протушкувати.
  4. При подачі посипати кропом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *