Інгредієнти:
- Біла частина листя середнього качана пекінської капусти,
- 1 червоний, болгарський перець,
- 2 моркви,
- 2 цибулини,
- 200 г. консервованої квасолі,
- 2 ст. л. томатної пасти,
- лавровий лист,
- запашний перець,
- кріп,
- рослинне масло,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Нарізати капусту, дрібно нарізати цибулю, натерти на крупній тертці моркву. Невеликими шматочками нарізати болгарський перець.
- Всі інгредієнти обсмажити на рослинному маслі, додати трохи води і тушкувати до м’якості.
- Незадовго до закінчення приготування посолити, додати квасолю, запашний перець, лавровий лист. Ще трохи протушкувати.
- При подачі посипати кропом.