Рагу з телятини з овочами

Рагу з телятини з овочами

Інгредієнти:

  • 1 кг телятини (грудинка, лопатка),
  • 2 ст. ложки масла,
  • 3 морквини,
  • 2 корені петрушки,
  • 1 цибулина,
  • 1 склянка квасолі,
  • 8 картоплин,
  • 12 горошин перцю,
  • сіль,
  • зелень петрушки,
  • борошно,
  • бульйоні

Спосіб приготування:

  1. Телятину розрубати на дрібні шматки разом із кістками. Присмажити їх на маслі, посипати перцем, сіллю, борошном і ще присмажити. Потім покласти в каструлю, налити бульйону і тушкувати до неповної готовності. Покласти нарізану дольками сиру або підсмажену картоплю, моркву, петрушку, цибулю, влити сметану (необов’язково) і знову тушкувати. Коли овочі стануть м’якими, покласти варену квасолю або зелений горошок, цвітну капусту.
  2. Рагу з телятини й овочів подати на блюді, зверху посипавши зеленню петрушки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *