Інгредієнти:
- 1 кг телятини (грудинка, лопатка),
- 2 ст. ложки масла,
- 3 морквини,
- 2 корені петрушки,
- 1 цибулина,
- 1 склянка квасолі,
- 8 картоплин,
- 12 горошин перцю,
- сіль,
- зелень петрушки,
- борошно,
- бульйоні
Спосіб приготування:
- Телятину розрубати на дрібні шматки разом із кістками. Присмажити їх на маслі, посипати перцем, сіллю, борошном і ще присмажити. Потім покласти в каструлю, налити бульйону і тушкувати до неповної готовності. Покласти нарізану дольками сиру або підсмажену картоплю, моркву, петрушку, цибулю, влити сметану (необов’язково) і знову тушкувати. Коли овочі стануть м’якими, покласти варену квасолю або зелений горошок, цвітну капусту.
- Рагу з телятини й овочів подати на блюді, зверху посипавши зеленню петрушки.