Ромштекс із яловичини

Ромштекс із яловичини

Інгредієнти:

  • 1 кг яловичини,
  • 1 яйце,
  • 1 ст. ложка молока,
  • 1 склянка білих сухарів,
  • 1,5 ст. ложки олії,
  • сіль,
  • мелений перець.

Спосіб приготування:

  1. Шматок яловичого товстого краю, вирізки або задньої ноги розрізати поперек волокон на шматки завтовшки 1,5—2 см, відбити дерев’яним молотком, розрізати овальні ромштекси, посипати сіллю, перцем, змочити яйцем, збитим з невеликою кількістю молока, обкачати в сухарях і смажити на сковороді з невеликою кількістю добре розігрітої олії. Потім ромштекси можна поставити ще на 10 хв у духовку, щоб досмажилися.
  2. Подаючи до столу, ромштекс полити розтопленим вершковим маслом. До ромштекса як гарнір подають варену або тушковану картоплю, моркву, квасолю.
  3. Окремо подати зелений салат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *