Рулет із свинини

Рулет із свинини

Інгредієнти:

  • 300 г нежирної свинини (2 тонкі шніцелі),
  • 2 ст. ложки соєвого соусу, який можна замінити такою сумішшю: 1 ст. ложка соусу для супу, 1 велике стебло цибулі-порею, 2 зелені солодкі перці, 2 морквини, 1 зубок часнику, 3 ст. ложки олії, 10 г борошна, сіль, зелень петрушки, бульйон.

Спосіб приготування:

  1. Шніцелі добре відбити і намастити соєвим соусом. Цибулю-порей, солодкий перець і зварену моркву нарізати тонкими кружальцями. Часник розтерти і додати в овочі, посолити. Половиною приготованої суміші з овочів намастити шматки м’яса, скачати їх рулетом і скріпити спеціальною голкою або зубочисткою. На сковорідку або в каструлю налити 2 ст. ложки рослинної олії, розігріти її й обсмажити м’ясо з усіх боків. Потім додати у м’ясо 100 г бульйону або гарячої води і тушкувати під кришкою в духовці 1 годину на сильному вогні, раз по раз доливаючи в каструлю трохи води. Ложку олії, що залишилася, вилити на іншу сковороду, розігріти. її* викласти на сковороду овочі, що залишилися, і тушкувати під кришкою приблизно 8 хв,
  2. Готові рулети вийняти, у соус додати борошно, бульйон і добре проварити. На тарілку викласти овочі, на них — м’ясо і полити зверху підливою.
  3. Прикрасити зеленню петрушки. Подавати страву з вареною картоплею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *