Риба під томатним маринадом

Риба під томатним маринадом

Інгредієнти:

  • 600—700 г риби,
  • 2 ст. ложки олії,
  • по півсклянки води і 6%-ного оцту,
  • 50 г томата-пюре,
  • лавровий лист,
  • 3—4 горошини запашного перцю,
  • 1 морквина,
  • 1 голівка цибулі ріпчастої,
  • петрушка,
  • сіль і цукор за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Підготовлену звичайним способом рибу потрібно розібрати, посолити, поперчити, обкачати в борошні, обсмажити на олії. Потім скип’ятити підсолену воду з лавровим листом і ріпчастою цибулею, нарізаною кружальцями; влити оцет, додати цукор і томат-пюре; дати прокипіти, після чого зняти з вогню й охолодити.
  2. Скласти смажену рибу в скляний або керамічний посуд, залити маринадом. До вживання зберігати в холодильнику. Подати як самостійну холодну закуску або з гарніром із відварної гарячої картоплі. Рибу під томатним маринадом можна приготувати з хека, аргентини, тріски, пікші, морського окуня або палтуса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *