Інгредієнти:
- 400 г риби,
- 1 ст. ложка олії,
- 1 ст. ложка борошна,
- 1 морквина,
- 1 невелика голівка ріпчастої цибулі,
- 1 ст. ложка петрушки,
- 100 г оцту 3%-ного,
- 1 ч. ложка цукру,
- 1 ч. ложка зелені,
- спеції, сіль.
Спосіб приготування:
- Для маринаду оцет розбавити рибним бульйоном, додати сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист, гвоздику.
- Довести до кипіння і процідити.
- Моркву і кореневу петрушку нарізати колечками, зірочками або гребінцями, додати трохи бульйону і варити 7—10 хв на повній потужності до розм’якшення.
- Цибулю нарізати колечками.
- Овочі покласти в ароматизований оцет і довести до кипіння на повній потужності, залити гарячим маринадом смажену рибу, дати відстоятися і розкласти в тарілки.
- Подавати, посипавши зеленню.