Риба в білому маринаді

Риба в білому маринаді

Інгредієнти:

  • 400 г риби,
  • 1 ст. ложка олії,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • 1 морквина,
  • 1 невелика голівка ріпчастої цибулі,
  • 1 ст. ложка петрушки,
  • 100 г оцту 3%-ного,
  • 1 ч. ложка цукру,
  • 1 ч. ложка зелені,
  • спеції, сіль.

Спосіб приготування:

  1. Для маринаду оцет розбавити рибним бульйоном, додати сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист, гвоздику.
  2. Довести до кипіння і процідити.
  3. Моркву і кореневу петрушку нарізати колечками, зірочками або гребінцями, додати трохи бульйону і варити 7—10 хв на повній потужності до розм’якшення.
  4. Цибулю нарізати колечками.
  5. Овочі покласти в ароматизований оцет і довести до кипіння на повній потужності, залити гарячим маринадом смажену рибу, дати відстоятися і розкласти в тарілки.
  6. Подавати, посипавши зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *