Рибні палички

Інгредієнти:

  • Рибне філе 600 г;
  • Борошно 3/4 чашки;
  • Вода 2 ст. ложки;
  • Яйця 2 шт;
  • Картопляні чіпси, сіль, перець.

Спосіб приготування:

  1. Змішайте 1/2 чашки борошна з сіллю і перцем.
  2. В іншій ємності збийте виделкою яйця з водою.
  3. У третій посудині подрібніть картопляні чіпси з борошном.
  4. У глибокій сковорідці розігрійте оливкову олію. Тим часом нарізане на шматочки філе риби (наприклад, тріски) виваляйте в борошні із сіллю та перцем. Потім опустіть шматочок риби у другу тарілку – зі збитими яйцями. Потім опустіть філе в суміш з картопляними чіпсами.
  5. Покладіть філе на сковорідку, підсмажте протягом трьох хвилин і дістаньте. Покладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.
  6. Подавайте рибні палички з соусами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *