Рисова локшина з сиром тофу

Інгредієнти:

  • Твердий сир тофу, осушений – 400 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. ложки,
  • Рисова локшина – 220 г,
  • Соєвий соус з низьким вмістом натрію – 1/4 c. (35г),
  • Коричневий цукор – 2 ст. ложки,
  • Солодкий соус чилі – 2 ч. ложки,
  • Сік 1 лайма, + скибочка для подачі,
  • Зубчик часнику, натертий на тертці,
  • Олія – 1 ст. ложка,
  • Червоний перець, нарізаний шматочками – 1 шт,
  • Паростки квасолі – 270 г,
  • Тонко нарізані шматочками цибулини – 2 шт,
  • Подрібнений арахіс – 1/4 c. (35г).

Спосіб приготування:

  1. Нарізати тофу товщиною 1,25см. Нарізати кубиками, перекласти в миску і перемішайте підкидаючи з кукурудзяним крохмалем.
  2. Тим часом готуйте локшину за інструкцією на упаковки і промивайте холодною водою; процідіть.
  3. У маленькій мисці з’єднайте соєвий соус, цукор, соус чилі, сік лайма та часник; відкласти.
  4. Нагрійте 1 столову ложку олії у великій сковороді з антипригарним покриттям. Додати перець і смажте до готовності, 4 – 5 хвилин. Вийміть із сковороди. Додати тофу і готуйте, підкидаючи, до золотисто-коричневого кольору, 4 – 5 хвилин. Додаємо локшину і соус і перемішуємо до поєднання. Додайте перець, паростки і цибулю і готуйте 2 хвилини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *