Рисовий суп з мідіями

Рисовий суп з мідіями

Інгредієнти:

  • 150-200 г мідій
  • 1 стакан рису
  • 2 моркви
  • 1/4 кореня петрушки
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 1/2 ч.л дрібно нарізаної петрушки або кропу
  • 5-6 горошин чорного перцю, сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. Мідії відварити і нарізати тонкими скибочками. У киплячий бульйон з мідій покласти промитий у теплій воді рис. Корінь петрушки, моркву і цибулю нарізати кубиками, й підсмажити при невисокій температурі без утворення скоринки на маслі і додати в бульйон за 15-20 хв. до закінчення варіння.
  2. Одночасно покласти мідії, сіль та горошини перцю. При подачі на стіл посипати суп зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *