Салат “Біла ніч”

Інгредієнти:

  • 200г маринованих грибів,
  • 2 середні цибулини (обсмажити),
  • 2 середні картоплини (відварити в “мундирі”),
  • 1 сира морква,
  • 300 г будь-якого вареного м’яса (можна язик),
  • 250 г твердого сиру майонез і сметана (за смаком).

Спосіб приготування:

  1. Гриби дрібно нарізати, укласти в салатник. Цибулю нарізати і обсмажити на вершковому маслі, дати охолонути і стекти маслу.
  2. Укласти на гриби (взагалі-то я не люблю в салатах смажену цибулю, але в цьому рецепті він дуже до речі, тому гриби не смажені, а мариновані і смажену цибулю додає грибам смак).
  3. Змастити соусом (сметана + майонез). Картоплю очистити, натерти на крупній тертці. змастити соусом
  4. Моркву натерти на крупній тертці, змастити. М’ясо нарізати маленькими шматочками й укласти на моркву, змастити соусом.
  5. Зверху натерти на крупній тертці сир
  6. Можна прикрасити скибочками лимона і зеленню
  7. Дуже смачний салатик!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *