Салат “Білковий удар”

Інгредієнти:

  • Відварне філе індички (у мене половина грудки),
  • половина червоного болгарського перцю,
  • 5 “гілочок” зеленої цибулі,
  • 5 яєць,
  • сир 150 грам.

Заправка яка вам більше подобається, для себе заправила оливковою олією, для чоловіка-майонезом на перепелиних яйцях.

Спосіб приготування:

  1. Індичку відварюємо, охолоджуємо і рвемо руками на волокна, перчик ріжемо тонкою соломкою, ріжемо цибулю і яйця, сир тремо на тертці, все змішуємо, заправляємо.
  2. Все максимально просто і поживно. Смачного!

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *