Салат Болгарський

Інградієнти:

  • Бринза: 200 г;
  • Помідори: 3 шт;
  • Болгарський перець: 2 шт;
  • Цибуля: 1 шт;
  • Твердий сир: 100 г;
  • Яйця варені: 4 шт;
  • Майонез

Спосіб приготування:

  1. Яйця тремо на терці. Бринзу дрібно ріжемо. Болгарський перець та цибулю – соломкою. Змішуємо дані інгредієнти та запрвляємо майонезом. На порційну тарілку викладаємо шарами. Спочатку помідори, потім гіркою суміш складових. Зверху посипаємо тертим сиром.
  2. Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Салати, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних салатиків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *