Салат “Дід Мороз”

Інгредієнти:

  • 200 г крабових паличок,
  • 200 г солоної червоної риби,
  • 100 г твердого сиру,
  • 1 склянка вареного рису,
  • 2 червоних перцю,
  • 1 помідор,
  • 1 упаковка майонезу.

Спосіб приготування:

  1. Дрібно нарізати помідор, крабові палички і 1 перець, порціями нарізати червону рибу, викладати новорічний салат «Дід Мороз» шарами: рис, крабові палички, перемішані з червоним перцем помідори, солона червона риба.
  2. Оформлення салату: зробити з болгарського перцю ковпак, рукавиці та пояс Діда Мороза, обличчя- із пластинки сиру, пальто – пластинки риби, пушок на пальто – з тертого сиру, щоки – шматочки червоної риби, ніс – морква, пофарбована буряком, бороду і вуса з яєчних білків, очі з горошин перцю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *