Салат «Французький»

Інгредієнти:

  • 2 яблука,
  • 4 варених яйця,
  • 2 свіжі моркви,
  • майонез,
  • цибуля,
  • сир.

Спосіб приготування:

  1. 1 шар – ошпарена цибуля (я роблю без цибулі), майонез
  2. 2 шар – 1 яблуко, натерти на крупній тертці, змастити майонезом
  3. 3 шар – 2 яйця, натерти на крупній тертці, змастити майонезом
  4. 4 шар – 1 морквина, натерти на дрібній тертці, майонез
  5. 5 шар – сир, натерти на дрібній тертці.
  6. Повторюємо шари: 1 яблуко, 2 яйця, 1 морквина, сир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *