Інгредієнти:
- Буряк – 2 шт,
- цибуля ріпчаста – 1 шт,
- картопля – 2 шт,
- морква – 2 шт,
- відварна яловичина – 200 г,
- яйця – 2 шт,
- гранат – 1-2 шт,
- волоські горіхи,
- часник – 1-2 зубчики,
- майонез,
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Буряк, моркву, картоплю і яйця відварити. Відварені овочі та яйця потерти на крупній тертці в окремі миски. Майонез змішати з пропущеним через часникодавку зубчиком часнику. М’ясо порізати соломкою або кубиками. Ріпчасту цибулю дрібно порізати і обсмажити. На середину посуду, в якому збираємося подавати салат, поставте стакан. Шари салату викладати навколо стаканчика, щоб отримати форму браслета. Деякі шари салату, побажанню, можна злегка посолити і поперчити.
- 1-й шар: картопля + трохи солі + свіжозмелений перець + майонез
2-й шар: половина буряка + трохи солі + майонез
3-й шар: морква + трохи солі + майонез
4-й шар: волоські горіхи
5-й шар: половина курки + майонез
6-й шар: смажену цибулю
7-й шар: яйця + майонез
8-й шар: половина курки + майонез
9-й шар: половина буряка + трохи солі + майонез - Вийняти стаканчик і зверху салат добре обмазати майонезом. всю поверхню салату покрити зернами граната.
Дякую