Салат “Хрусткий”

Інгредієнти:

  • 200 г білого батона,
  • 250 г курячого філе,
  • 150 г сиру,
  • 300 г огірків,
  • 150 г цибулі,
  • 1 пучок зеленого салату.

Заправка:

  • 4 ст. ложки рослинної олії,
  • 3 зубчики часнику,
  • 1 ст.ложка оцту 6%,
  • сіль,
  • перець.

Спосіб приготування:

  1. Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Остудити. Розібрати філе на волокна. Батон нарізати кубиками. Обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.
  2. Огірки нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями. Якщо Ви використовуєте гірку цибулю, її треба залити окропом, залишити на 10 хвилин, потім злити воду, цибулю промити в холодній воді. Сир натерти на дрібній тертці.
  3. Зробити заправку. Для цього змішати олію, оцет, сіль, перець, видавити часник. Салат порвати руками. Додати огірки, цибулю, філе, сир, заправку і сухарі.
  4. Рекомендуємо сухарики додавати перед подачею на стіл, для того, щоб вони залишалися хрусткими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *