Салат із білої квасолі

Салат із білої квасолі

Інгредієнти:

  • 300 г білої квасолі,
  • 1 ст. ложка масла або маргарину,
  • 2—3 ст. ложки олії,
  • 1 цибулина середніх розмірів,
  • винний оцет,
  • томатна паста,
  • долька часнику,
  • 2 ст. ложки нарубаної зелені,
  • 1 стручок болгарського перцю,
  • 2 ст. ложки сметани,
  • перець, сіль.

Спосіб приготування:

  1. Квасолю замочити на ніч, потім тушкувати до м’якості з невеликою кількістю води і жиру (квасоля не повинна розваритися). Ще теплу квасолю з’єднати з олією, томатною пастою, винним оцтом, товченим часником і тертою цибулею. Додати дрібно нарізаний стручок перцю, посолити, поперчити і все добре перемішати. Можна додати сметани.
  2. Подавати салат до столу охолодженим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *