Салат із картоплі з грибами

Салат із картоплі з грибами

Інгредієнти:

  • 2—3 варені картоплини,
  • 1 голівка ріпчастої цибулі,
  • 2 ст. ложки солоних грибів,
  • 1 ст. ложка соняшникової олії,
  • 0,5 ст. ложки оцту,
  • сіль,
  • цукор.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю нарізати кружальцями. Дрібно порубати цибулину, пересипати цибулею картоплю, покласти солоні рижики або грузді, розмішати, полити оцтом, змішаним із соняшниковою олією, сіллю і цукром, розмішати.
  2. Подати до столу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *