Інгредієнти:
- 400 г креветок,
- 4 картоплини,
- 2 яйця,
- 150 г зеленого горошку,
- 150 г майонезу,
- листя зеленого салату,
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Відварити креветки, очистити від панцирів, збризкати лимонним соком.
- Варену картоплю і зварене круто яйце нарізати скибочками, додати зелений горошок і підготовлені креветки (частину їх залишити для прикраси).
- Заправити майонезом і сіллю, обережно перемішати, покласти в сотейник, прикрасити листям зеленого салату або петрушки, розмістивши його букет посередині блюда.
- Навколо розмістити упереміш кружальця вареного яйця і креветки.
- Салат готують і з консервованих креветок.
- У цьому випадку використовують 2 банки консервів, а кількість решти продуктів зменшують удвічі.