Салат із курчати

Інгредієнти:

  • 200 г селери,
  • 200 г м’яса курчати,
  • 200 г макаронів,
  • 150 г грибів,
  • 150 г свіжих помідорів,
  • 3 яйця,
  • 250 г майонезу,
  • 2 г чорного перцю,
  • зелень петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Селеру і варене філе курчати, нарізані локшиною, варені макарони, нарізані шматочками завдовжки 5 см, мариновані гриби, нарізані скибочками, дрібно нарубані свіжі помідори, дрібно нарубану зелень петрушки і яйця, зварені круто і дрібно нарізані, змішати і заправити чорним перцем, майонезом і сіллю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *