Салат із курки і шинки з консервованою стручковою квасолею

Інгредієнти:

  • 100 г курячого м’яса,
  • 100 г шинки,
  • 2 картоплини,
  • 100 г стручкової квасолі,
  • 1 варене яйце,
  • 250 г зеленого салату,
  • 1 яблуко,
  • 1 солоний огірок,
  • 150 г майонезу,
  • зелень петрушки,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Курку й очищену картоплю відварити. Листя зеленого салату і стручки консервованої квасолі нарізати на 2—З частини, решту продуктів — скибочками.
  2. Усе перемішати, заправити майонезом, посолити і посипати зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *