Інгредієнти:
- Півкурки,
- 1 великий качан цвітної капусти або 2 невеликі,
- 1 свіжий огірок,
- 2 помідори,
- сметанний соус,
- зелена цибуля,
- кріп,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Курку відварити, відділити від кісток м’ясо, нарізати тонкими шматочками. Цвітну капусту розібрати на дрібні качанчики, варити 15 хв у підсоленій воді, потім вийняти шумівкою. Свіжий огірок і помідори нарізати тонкими скибочками.
- М’ясо перекласти овочами, полити сметанним соусом, посолити, посипати зеленою цибулею, кропом, консервованим горошком. Такий самий салат можна приготувати з іншого м’яса — гуски, качки, індички, різної дичини, кролика, телятини або баранини.