Салат із м’яса

Інгредієнти:

  • 100 г м’яса відварного, смаженого або ковбасних виробів,
  • 300 г картоплі,
  • 2—З солоні або консервовані огірки,
  • 2 яйця, зварених круто,
  • 4—5 ст. ложок майонезу,
  • 1 ст. ложка оцту 3%-ного,
  • зелений салат,
  • редис,
  • сіль,
  • перець гіркий мелений за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Очищену і промиту картоплю нарізають великими шматками, кладуть у каструлю з холодною водою, солять і, накривши кришкою, варять ЗО хв. Потім, зливши воду, картоплю охолоджують і нарізають дрібними кубиками.
  2. Яловиче, теляче, свиняче варене або смажене м’ясо, а також солоні або консервовані огірки дрібно нарізають. Подрібнені продукти кладуть у салатницю, додають сіль, майонез, перець мелений гіркий, оцет і перемішують. Потім салат прикрашають листям зеленого салату, шматочками огірка і редису, дольками яєць, зварених круто.
  3. М’ясо можна замінити вареною ковбасою і шинкою. Страва подається холодною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *