Інгредієнти:
- 400 г риби,
- 3 картоплини,
- 100 г цвітної капусти,
- 100 г зеленої квасолі або консервованого зеленого горошку,
- 2 яйця,
- 2—З свіжі огірки,
- 1—2 дрібні помідори,
- 1 банка майонезу,
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Відварити картоплю, цвітну капусту, зелену квасолю, яйця круто (кожен продукт відварювати окремо). Готову цвітну капусту розрізати на качанчики. Квасолю, картоплю, яйця, свіжі огірки (без шкірочки) нарізати тонкими скибочками. Очистити від шкіри і кісток рибу гарячого копчення. Розрізати на невеликі шматочки.
- Викласти рибу на середину салатника, полити зверху майонезом. Навколо розкласти овочевий салат, заправлений майонезом і сіллю. Прикрасити кружечками яєць і помідорів, листям салату, довгими скибочками огірків.
- Для цього салату добре підходять тріска, зубатка, морський окунь, великий лящ гарячого копчення.