Салат із сардини або ставриди гарячого копчення

Інгредієнти:

  • З—4 сардини або 2 ставриди, півбанки майонезу,
  • 2 картоплини,
  • по 1 шт. моркви і буряка,
  • 50 г зеленої цибулі,
  • кілька листків зеленого салату.

Спосіб приготування:

  1. Попередньо відварені й охолоджені картоплю, моркву, буряк очистити від шкірочки і нарізати кубиками, додати подрібнену зелену цибулю, посолити, заправити майонезом і перемішати. Обережно зняти з риби філе без шкірочки і, якщо можливо, без дрібних кісток.
  2. Прикрасити тарілку або блюдо листям зеленого салату, викласти на них підготовлену рибу, залити майонезом, навколо розкласти овочевий салат.
  3. Так само можна приготувати салат із копченої салаки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *