Салат із шинки й рису із солодким перцем

Інгредієнти:

  • 150 г вареної шинки,
  • 2—3 стручки солодкого перцю,
  • 3 помідори,
  • 4 ст. ложки вареного рису,
  • 4 ст. ложки консервованого зеленого горошку,
  • 50 г зеленої цибулі,
  • 25 г зеленого салату,
  • 1 —2 зварені круто яйця,
  • 3/4 склянки майонезу,
  • зелень.

Спосіб приготування:

  1. Шинку, стручковий перець, листя зеленого салату нарізають соломкою, помідори та яйця — тонкими скибочками, зелену цибулю дрібно шаткують.
  2. Підготовлені продукти з’єднують, додають варений роз-сипчастий рис, заправляють майонезом, сіллю, чорним меленим перцем. Готовий салат прикрашають шинкою, помідорами, листям салату і посипають дрібно нарізаною зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *