Інгредієнти:
- Слабосолена червона риба 250 г,
- креветки 300 г (це вага очищених),
- сир твердий 100 г,
- яйця 4 шт.,
- маслини 100 г,
- упаковка помідорів “Черрі”,
- лимон,
- сметана,
- майонез,
- спеції, зелень за смаком.
Спосіб приготування:
- Яйця відварити і дрібно нарізати. Одне яйце залишити для оформлення. Сир натерти на тертці. Маслини і креветки ріжемо невеликими шматочками. Якщо креветки дрібні – не треба їх різати.
- Готуємо соус: сметана і майонез в рівних частинах, чайну ложку гірчиці.
- Змішати сир, яйця, креветки, маслини, порізані помідори з соусом. Викласти ложкою на блюдо у вигляді рибки. Червону рибу тонко нарізати, обкласти сформовану рибку тонкими скибочками. Сформувати плавники. Білок яйця і маслини порізати тоненькими смужками і оформити рибу. Зверху посипати рибку кунжутним насінням. Прикрасити лимоном, цибулею, оливками, помідорами.
Супер!