Інгредієнти для салату:
- Зелений горошок – 1 банка
- Морква – 3 шт
- Яйця – 3 шт
- Цибуля – 1 шт
- М’ясо – 400 г
- Картопля – 3 шт
- Мариновані огірки – 3 шт
- Оливка – 1 шт
- майонез
- сіль
- чорний мелений перець
- кріп
Спосіб приготування:
Підготуємо інгредієнти для салату. Для цього відварюємо картоплю, моркву, яйця і яловичину до готовності.
Далі варені овочі очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликим кубиком.
Одну морквину натираємо на крупній тертці, для верхнього шару салату.
Яйця очищаємо від шкаралупи і дрібно подрібнюємо. Залишимо половину вареного білка, для прикраси і наріжемо його півкільцями.
Відкриваємо банку консервованого зеленого горошку, зливаємо рідину.
Мариновані огірочки подрібнюємо.
Остиглу яловичину також нарізаємо невеликим кубиком.
Потім в окремому посуді змішуємо всі підготовлені інгредієнти, солимо і перчимо до – смаку і заправляємо майонезом.
Далі на плоску посудину викладаємо салат у формі голови коня. Зверху салат посипаємо тертою вареною морквою. Докладаємо вушка з моркви порізану трикутником.
Потім беремо гілочки кропу, обриваємо з них зелень, нам знадобляться тільки стеблинки і викладаємо вуздечку коня і рот. За допомогою огірка робимо заклепки і ніс. Далі робимо око з оливки і гриву з відвареного білка. В якості сіна можна використовувати будь-яку наявну зелень.
Салат Кінь готовий.
Приємного апетиту!
Дякую