Салат у вигляді коня. Салат “Кінь”

Інгредієнти для салату:

  • Зелений горошок – 1 банка
  • Морква – 3 шт
  • Яйця – 3 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • М’ясо – 400 г
  • Картопля – 3 шт
  • Мариновані огірки – 3 шт
  • Оливка – 1 шт
  • майонез
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • кріп

Спосіб приготування:

Підготуємо інгредієнти для салату. Для цього відварюємо картоплю, моркву, яйця і яловичину до готовності.

інгредієнти

Далі варені овочі очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликим кубиком.
Одну морквину натираємо на крупній тертці, для верхнього шару салату.
Яйця очищаємо від шкаралупи і дрібно подрібнюємо. Залишимо половину вареного білка, для прикраси і наріжемо його півкільцями.
Відкриваємо банку консервованого зеленого горошку, зливаємо рідину.
Мариновані огірочки подрібнюємо.
Остиглу яловичину також нарізаємо невеликим кубиком.

нарізаємо інгредієнти

Потім в окремому посуді змішуємо всі підготовлені інгредієнти, солимо і перчимо до – смаку і заправляємо майонезом.
Далі на плоску посудину викладаємо салат у формі голови коня. Зверху салат посипаємо тертою вареною морквою. Докладаємо вушка з моркви порізану трикутником.

формуємо коня

Потім беремо гілочки кропу, обриваємо з них зелень, нам знадобляться тільки стеблинки і викладаємо вуздечку коня і рот. За допомогою огірка робимо заклепки і ніс. Далі робимо око з оливки і гриву з відвареного білка. В якості сіна можна використовувати будь-яку наявну зелень.
Салат Кінь готовий.

готовий кінь

Приємного апетиту!

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *