Інгредієнти:
- 200 г копченої курки,
- 2 жовті болгарські перчини,
- 1 головка броколі,
- 5 маленьких цибулинок,
- половинка невеличкої цвітної капустини,
- 1/2 білої редьки,
- 2 помідори,
- 2 квашені огірки,
- 1/2 склянки майонезу,
- 1/2 лимона,
- 1ст. ложка гірчиці,
- сіль,
- перець-чілі.
Спосіб приготування:
- Цибулю обібрати, решту овочів помити. Перець, броколі й цвітну капусту порізати на шматочки і зварити разом із цибулею (овочі бажано не розварити).
- Редьку помити, почистити, покраяти на кружальця, викласти на тарілці. М’ясо курки порізати на скибочки.
- Відварені овочі викласти зверху на редьку, потім – скибочки квашених огірків і помідорів, посолити.
- Майонез збити з гірчицею і соком лимона. Полити салат соусом і зверху притрусити чілі.