Салат з копченою куркою

Інгредієнти:

  • 200 г копченої курки,
  • 2 жовті болгарські перчини,
  • 1 головка броколі,
  • 5 маленьких цибулинок,
  • половинка невеличкої цвітної капустини,
  • 1/2 білої редьки,
  • 2 помідори,
  • 2 квашені огірки,
  • 1/2 склянки майонезу,
  • 1/2 лимона,
  • 1ст. ложка гірчиці,
  • сіль,
  • перець-чілі.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю обібрати, решту овочів помити. Перець, броколі й цвітну капусту порізати на шматочки і зварити разом із цибулею (овочі бажано не розварити).
  2. Редьку помити, почистити, покраяти на кружальця, викласти на тарілці. М’ясо курки порізати на скибочки.
  3. Відварені овочі викласти зверху на редьку, потім – скибочки квашених огірків і помідорів, посолити.
  4. Майонез збити з гірчицею і соком лимона. Полити салат соусом і зверху притрусити чілі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *