Салат з куркою, квасолею і сиром

Інгредієнти:

  • Відварене куряче філе – 300г.,
  • Квасоля (відварна або консервована) – 200г.,
  • Сир (твердий) – 150г.,
  • Кукурудза (консервована) – 400г.,
  • Мариновані огірки – 3-4 шт.,
  • Чорний хліб – 3 скибочки,
  • Часник – 1 часточка,
  • Сіль,
  • майонез,
  • пучок петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Часник очистити, натерти на дрібній тертці або пропустити через прес. Скибочки чорного хліба натерти сіллю і часником, нарізати кубиками і підсушити на сковороді без масла. Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
  2. Мариновані огірки нарізати кубиками. З кукурудзи злити рідину. Сир нарізати тонкими брусочками або соломкою. Петрушку вимити, обсушити, відрізати довгі стебла, зелень петрушки дрібно нарізати. У салатнику змішати куряче філе, квасолю, сир, кукурудзу, мариновані огірки, петрушку і часникові сухарики із чорного хліба, додати майонез, салат ще раз перемішати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *