Інгредієнти:
- Куряче філе: 1 шт;
- Крохмаль: 2 ст. л;
- Маринований болгарський перець: 2 шт;
- Консервована кукурудза: 3 ст. л;
- Консервований горошок: 3 ст. л;
- Рослинна олія для смаження;
- Зелень для прикраси.
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізаємо невеличками смужками. Солимо, додаємо крохмал та перемішуємо. Обсмажуємо на рослинній олії до готовності. Даємо вистигнути.
- Перець нарізаємо маленькими шматочками. Додаємо його до курячого філе, пермішуємо. Додаємо консервовану кукурудзу, перемішуємо. Додаємо консервований зелений горошок.
- Перемішуємо наш салат та відправляємо в холодильник на кілька хвилин, щоби інгредієнти подружились між собою.
- Викладаємо в салатник, прикрашаємо зеленню – готово!