Салат з морквою і печінкою

Інгредієнти:

  • куряча печінка – 300г,
  • 3 морквини – 180г,
  • 3 цибулини – 150г,
  • 3 маринованих огірка – 150г,
  • 12 ст. л. кукурудзи консервованої,
  • 3 ч. л. соняшникової олії,
  • 10 ч.л. легкого майонезу – 50г.

Спосіб приготування:

  1. Моркву нашаткувати соломкою, цибулю нарізати кубиками. Все посолити і обсмажити на рослинному маслі.
  2. Курячу печінку дрібно нарізати і згасити на водичці в сковорідці (посолити трохи), або просто відварити і нарізати.
  3. Мариновані огірочки нарізати кубиками.
  4. Змішати моркву з цибулею, печінка, кукурудзу, огірочки і заправити майонезом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *