Салат з огірків і болгарського перцю

Інгредієнти:

  • 1 свіжий огірок,
  • сіль за смаком,
  • оцет,
  • мелений перець,
  • 2—4 шт. солодкого круглого перцю,
  • 250 г густої сметани,
  • 2 помідори, зелень петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Свіжий огірок вимити, розрізати уздовж і нарізати тонкими скибочками або натерти на великій тертці.
  2. Солодкий перець вимити, розрізати уздовж, видалити зерна, нарізати тонкою соломкою, змішати з огірками, збризкати оцтом, посолити, приправити, трохи перемішати, залити сметаною, прикрасити помідорами і зеленню петрушки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *