Салат з яйцем і шинкою

Інгредієнти:

  • 400-500 г підкопченої шинки
  • 4 яйця
  • 1 солодкий перець
  • 1 огірок
  • 1 банка (350 г) консервованої кукурудзи
  • Невеликий пучок свіжого кропу
  • майонез
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Підготуйте інгредієнти: зваріть яйця круто, помийте болгарський перець, огірок і кріп в холодній воді, злийте воду з кукурудзи.
  2. Наріжте яйця у велику миску. Додайте кукурудзу і перемішайте.
  3. Наріжте шинку на тонкі довгі шматочки і додайте їх у миску.
  4. Поріжте перець на смужки. Очистіть огірок, розріжте його навпіл вздовж і наріжте на тонкі шматочки. Додайте все в миску.
  5. Наріжте свіжий кріп і додайте в салат. Все перемішайте, посоліть за смаком, потім додайте майонез і перемішайте ще раз.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *