Інгредієнти:
- 400-500 г підкопченої шинки
- 4 яйця
- 1 солодкий перець
- 1 огірок
- 1 банка (350 г) консервованої кукурудзи
- Невеликий пучок свіжого кропу
- майонез
- сіль
Спосіб приготування:
- Підготуйте інгредієнти: зваріть яйця круто, помийте болгарський перець, огірок і кріп в холодній воді, злийте воду з кукурудзи.
- Наріжте яйця у велику миску. Додайте кукурудзу і перемішайте.
- Наріжте шинку на тонкі довгі шматочки і додайте їх у миску.
- Поріжте перець на смужки. Очистіть огірок, розріжте його навпіл вздовж і наріжте на тонкі шматочки. Додайте все в миску.
- Наріжте свіжий кріп і додайте в салат. Все перемішайте, посоліть за смаком, потім додайте майонез і перемішайте ще раз.
Дякую