Салат “Змійка”

Інгредієнти:

  • Картопля – 4 шт.,
  • яйця – 4 шт.,
  • горбуша або форель (філе) – 400 г.,
  • сирки плавлені – 3 шт.,
  • часник – 1 зубок (можна більше – буде гостріше),
  • кріп – 3-4 гілочки без грубих стебел,
  • петрушка – 3-4 гілочки без грубих стебел,
  • домашній майонез.

Для прикраси салату нам потрібно:

  • Морква (варена),
  • оливки,
  • яйця перепелині,
  • зелений салат (листя),
  • огірки (мариновані або солоні).

Спосіб приготування:

  1. Відварити картоплю і яйця.
  2. Окремо відварити філе риби.
  3. Картоплю та сирки потерти на крупній тертці.
  4. Відварену рибу, яйця і зелень дрібно порізати.
  5. Часник порізати дрібно або видавити.
  6. Всі інгредієнти добре перемішати з майонезом.
  7. Салат на овальному блюді викласти у вигляді змії.
  8. Прикрасити як на фото.
  9. Хоча ваші фантазії не забороняються.
  10. Ось салат “Змійка” і готовий!

Коментарі

  1. Цей салат гарно вийшов, я зробила простий салат олів’є але у вигляді змії))
    а також зробила ялинку дуже гарно получилось!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *