Салатний соус

Салатний соус

Інгредієнти:

  • Борошно – 1 ст. л.,
  • порошок гірчичний – 1.5ч. л.,
  • цукор – 2 ч. л.
  • сіль – 1/4 ч. л.,
  • яйце – 2 шт,
  • оцет (з білого вина, 6%) – 80 мл,
  • вершки – 150 мл.

Спосіб приготування:

  1. Борошно, гірчичний порошок, цукор і сіль змішати додати яйця, розмішати до однорідної маси і додати оцет.
  2. Масу готувати на водяній бані до загустіння, постійно помішуючи вінчиком. Для цього знадобиться 3-4 хвилини. Зняти з вогню дати повністю охолонути.
  3. В охолоджену масу додати вершки, якщо густо-додайте трохи молока. Спробуйте соус і скорегуйте його смак.
  4. Соус готовий!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *